Söndagsagenda!

host

Hej alla vänner!

Har ni en bra söndag, så här långt? Vi har precis kommit hem igen efter en lång promenad i skogen. Hundarna är helt slut och ligger redan och sussar sött. Jag och Stefan ska köra lite hemmaträning, tänkte jag. Det finns så himla många bra pass på youtube, så vi ska testa ett jag hittade igår. Det gäller ju faktiskt att försöka hålla sig i form trots att man inte känner att man har tid varje dag. Men promenaderna hjälper ju, det är en av de sakerna som är så himla bra med hundar, att man alltid kommer ut och går länge. Sen ska vi koka varsin kopp te och ha en mysig eftermiddag. Jag hoppas det regnar ikväll, det är så mysigt!

Godmorgon söndag!

vin

God morgon söndag!

Vilken underbar lördagskväll jag hade igår! Jag var hemma hos grannen och hade en tjejkväll. Hade till och med Molly med mig, så alla tjejer som inte hade planer fick vara med. Jag uppskattar tjejkvällar så himla mycket, man får prata av sig om tjejiga saker och ventilera om saker och ting i livet på ett helt annat sätt. Att hon dessutom bjöd på världens godaste kyckling skadade ju inte direkt kvällen. Hon berättade att hennes man höll på att byta jobb, vilket alltid är lite läskigt. Just i processen. Han är läkare och har nu upptäckt att man ju har en mycket bättre lön som stafettläkare än vad han har idag, så det är vad han ska bli. Jag vet väldigt lite om stafettläkare så det blir spännande nästa gång jag träffar henne och får höra hur det går! Planerna för dagen idag är bara hemmamys allihop! Hoppas på regn och åska så det blir ännu mysigare! Vad gör ni idag? 

En söndag med huvudvärk!

Hej allesammans!

Hur står det till med er idag? Vi har det bra, tror jag! Jag vaknade dock med världens huvudvärk, som jag försöker ignorera så gott det går så att den kanske försvinner. Det funkar ju dock sällan, men man vet ju aldrig. Det finns inte någon riktig anledning till huvudvärken så jag tänker att huvudet bara ville bråka lite med mig. Jag är dock lite stressad eftersom vi har en ganska stor utgift denna månaden, som inte går att undvika. Det är kanske därför som jag har huvudvärk? I vilket fall som helst så kollade jag upp vilka alternativ det fanns inne på Kredit 365, så man har en plan B ifall det inte funkar med det man har. Min kropp brukar ju reagera på stress, även fast jag inte tänker så mycket på stressen. Ska ut på en lång promenad nu, allihop. Kanske släpper den då! 

hu

Fredagskväll!

fred

Hej alla vänner!

Nu står det fredag i kalendern och vi lyder med popcorn, vin och en film som snart ska sättas igång. Min kära är ute med vovvarna nu innan vi sätter igång filmen, för annars blir det till att vi får pausa mitt i för att någon av dem behöver en runda. Så lika bra att förbereda även dem. Sen blir det ju en runda efteråt också, innan vi går och lägger oss. Vi ska antagligen se Our idiot brother, som jag har hört så himla mycket om. En sån lätt film, som ändå griper tag i en lite! Perfekt fredagsunderhållning! Vad gör ni ikväll?

En sån där dag!

vin

Godkväll, kära ni!

Fy bubblan vilken jobbig dag jag har haft idag. Dagen började med att jag försov mig, när jag faktiskt för en gångs skull hade ett viktigt möte med helgjobbarna. Fick ringa in grannen för att ta hundarna i morse och springa hemifrån halvt påklädd och halvt sminkad. Fy, vilken start när man ska hålla i ett möte. På väg hem igen efter mötet så fick jag biltrubbel igen, så fick gira om och köra in till verkstan igen. Nu behövde jag köpa till några delar igen, bland annat en tändspole till bilen som jag knappt visste vad det var. Men det ordnade sig, eller ja, det ordnar sig. När jag ringde Stefan när jag satt på bussen hem och klagade extremt mycket. Får alltid dåligt samvete när jag klagar som jag gör när jag är missnöjd. Men Stefan, han vet verkligen vad som behövs när jag mår sådär. Han lagade middagen, var ute med hundarna och sedan hällde han upp ett glas vin och tände brasan. Nu sitter jag här och känner hur lyckligt lottad jag är i livet. Man behöver bara lite perspektiv ibland. Hur mår ni? Haft en bra dag? 

Ond rygg och mattjakt!

Hej alla hjärtan! ♡

Hur har ni det? Jag har det bra, tycker jag. Dock har jag haft riktigt ont i ryggen de senaste veckorna så idag ska jag faktiskt gå till en kiropraktor och se om de kan rätta till det. Jag hoppas verkligen att det bara är någon form av nerv som ligger i kläm. Efter jag har varit där så ska jag åka en sväng på stan. Jag letar nämligen efter en snygg matta till vardagsrummet och jag hittar verkligen inte en stor nog i svart. Jag vill ha något som den här:

matta2

Sen att jag hade velat att vårt vardagsrum såg ut precis som denna bilden, det är ju en annan femma. Men man kan ju alltid börja med mattan i alla fall. Funderar faktiskt på att renovera vår braskamin här hemma, kanske göra den grå eller något sånt.

Vad hittar ni på idag?