Snart är det påsk!

Hej alla vänner!

Hoppas ni mår lika fantastiskt som vi gör just idag! Det är helt enkelt en riktigt härlig dag, känner jag! Jag har precis kommit hem från jobbet och har nu några extra dagar av ledighet att se fram emot, som säkert de flesta av er också har. Stefan slutar lite tidigare idag så jag inväntar honom vid fyrasnåret. Då ska vi tillsammans åka och storhandla till helgen. Påsken kommer firas här hemma, själva, vilket ska bli riktigt mysigt. Jag har precis blivit klar med allt påskpynt, vilken hundarna inte alls förstår sig på. Det kittlar ju att nosa på fjädrarna, men ändå måste de försöka gång på gång. Haha, så det är jag och två nysande hundar som är hemma just nu. Det ska bli så underbart att Stefan också är ledig nu, både fredag och måndag, så vi får extra mycket tid tillsammans. Ja, det kommer bli en bra helg, detta! Hur firar ni påsk?

påskk

Leave a Reply

Your email address will not be published.