Ond rygg och mattjakt!

Hej alla hjärtan! ♡

Hur har ni det? Jag har det bra, tycker jag. Dock har jag haft riktigt ont i ryggen de senaste veckorna så idag ska jag faktiskt gå till en kiropraktor och se om de kan rätta till det. Jag hoppas verkligen att det bara är någon form av nerv som ligger i kläm. Efter jag har varit där så ska jag åka en sväng på stan. Jag letar nämligen efter en snygg matta till vardagsrummet och jag hittar verkligen inte en stor nog i svart. Jag vill ha något som den här:

matta2

Sen att jag hade velat att vårt vardagsrum såg ut precis som denna bilden, det är ju en annan femma. Men man kan ju alltid börja med mattan i alla fall. Funderar faktiskt på att renovera vår braskamin här hemma, kanske göra den grå eller något sånt.

Vad hittar ni på idag?

Leave a Reply

Your email address will not be published.