Nu kör vi igång!

Hej alla glada!

Vad roligt det känns att vara igång med bloggen nu. Detta är något jag har tänkt på hur länge som helst, men jag har liksom aldrig riktigt känt att jag har haft tid. Men sedan vår flytt så har jag så himla mycket tid, och jag änder mig så otroligt stressfri här ute. Det är verkligen det bästa beslutet vi någonsin tagit tror jag, att bara välja oss och inte allt vi missar i stan. Underbart! ♥︎

fkfa

Just i skrivande stund sitter jag vid köksbordet  och dricker upp mina sista droppar av kaffet. Stefan har sedan länge åkt till jobbet, för mig är det en av mina lediga dagar. Så det står tvättning och städning på schemat, sen ska jag nog ta en lång tur med hundarna och köra lite sök-lekar med dem. Sen ska jag nog försöka ta mig in till mataffären och handla på mig lite påfyllning av frukost och middagar. När jag är ledig och Stefan jobbar så är det nämligen jag som fixar sånt, som en riktigt hemmafru, eller i alla fall en semi-hemmafru. I morgon jobbar jag igen, så jag får ju trötta ut mig för mycket idag. Haha! Hur mår ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.