När vänner går vidare.

Hej alla vänner!

Vilket underbart väder vi har just nu, alltså! Det må fortfarande vara lite kallt i vindarna, men solen värmer som aldrig förr. Igår satt jag och Åsa och fikade i trädgården i solen och det kändes verkligen som sommaren var här. Åsa är, för er som inte vet, min närmsta granne och en av mina bästa vänner. Hon berättade igår att hennes man hade blivit headhuntad till en supertjänst och att de gick i flyttankar. De hade tydligen till och med redan kontaktat en fastighetsmäklare Gällivare, som är där företaget ligger. Man kan ju knappt komma längre upp i landet, va? Trots att jag verkligen inte vill att de ska flytta härifrån så blir man ju samtidigt väldigt glad för deras skull. Åsa har ett jobb som hon sköter hemifrån, så hon kan ju bo var som helst så länge de har internet. Jag skojade om att de nog inte hade internet så långt upp, men den gick hon inte på. Haha! Det är ju inte bara jag som kommer sakna dem, Molly och Chip är totalförälskade i Åsas två vallhundar, så de kommer ju också känna av tomheten om det nu blir så att de väljer att flytta. Det ser ju inte direkt hemskt ut, så jag vet inte vad jag ska använda för min fördel… 

gälli

Kanske får man bara acceptera faktumet att människors liv faktiskt är i kontant utveckling och det kan ju innebära att vi får komma på besök och  uppleva Gällivare? Får nog komma överens om något sånt ifall de nu åker..

Hoppas ni mår bra, kära ni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.