En sån där dag!

vin

Godkväll, kära ni!

Fy bubblan vilken jobbig dag jag har haft idag. Dagen började med att jag försov mig, när jag faktiskt för en gångs skull hade ett viktigt möte med helgjobbarna. Fick ringa in grannen för att ta hundarna i morse och springa hemifrån halvt påklädd och halvt sminkad. Fy, vilken start när man ska hålla i ett möte. På väg hem igen efter mötet så fick jag biltrubbel igen, så fick gira om och köra in till verkstan igen. Nu behövde jag köpa till några delar igen, bland annat en tändspole till bilen som jag knappt visste vad det var. Men det ordnade sig, eller ja, det ordnar sig. När jag ringde Stefan när jag satt på bussen hem och klagade extremt mycket. Får alltid dåligt samvete när jag klagar som jag gör när jag är missnöjd. Men Stefan, han vet verkligen vad som behövs när jag mår sådär. Han lagade middagen, var ute med hundarna och sedan hällde han upp ett glas vin och tände brasan. Nu sitter jag här och känner hur lyckligt lottad jag är i livet. Man behöver bara lite perspektiv ibland. Hur mår ni? Haft en bra dag? 

Födelsedagsförberedelser!

Hej alla kära!

Hoppas ni har en helt underbar torsdag, hörni! Får ni lika mycket solglimtar som vi får idag? Hoppas det! Jag sitter hemma och har precis plockat fram datorn för att sätta igång med planeringen av Stefans födelsedag i slutet av juni. Jag tror att jag har bestämt mig för vad jag ska köpa, nämligen kvalitetsknivar från Global eftersom han är en riktigt mästerkock, min man! ♥︎

knivar

Jag tror han kommer bli helt lyrisk av att få riktigt bra knivar för en gångs skull, efter alla år med slöa IKEA-knivar som verkligen inte hjälper till mer än smörknivar. Men det jag nu ska försöka komma fram till är hur, när och var vi ska fira honom. Frågorna är ju många .. ska det vara en familj tillställning, en fest med vänner, en romantisk kväll för oss två – eller alltihop?

Har ni några bra idéer och tips för att verkligen slå på stort för en så pass bra man som min? ♥︎

En bra dålig dag!

fika2

Åh, vad jag är lycklig för jag har min Stefan alltså! Han har en tendens att kunna vända allting som händer till något positivt och där igenom gör han verkligen mig till en lyckligare och bättre människa. Bara som idag, som exempel, så började bilen krångla väldigt mycket när vi körde ut från vår parkering och till slut fick vi ringa efter bärgare och ta in den på verkstan. Jag har jättemycket att göra idag, så jag blev så klart ruskigt irriterad. Men istället för att bli arg för att dagen inte blev som man tänkt sig så tog vi bussen ner till vattnet, köpte varsin latte och hade en mysig stund under tiden mekanikerna kollade igenom bilen. Nu sitter Stefan och surfar efter några volvo delar som vi tydligen behövde byta på bilen och jag sitter här och känner mig så otroligt uppfylld av min kärlek till honom. Vad har jag gjort för att förtjäna en så bra man i livet? Hoppas att ni också har en bra tisdag! 

Puss! ♥︎