Hej mitt i veckan!

Hej allihop!

Hur mår ni en dag som denna? Jag mår faktiskt riktigt bra om jag tänker efter. Jag vaknade med lite huvudvärk i morse, men nu verkar den ha gett med sig. Det är ju ofta så på mornarna, att det saknas en kopp kaffe för huvudet, liksom. Så vakna, hälla upp en kopp kaffe i termosen och gå ut på en lång promenad med Chip och Molly, då blir ju även den sjukaste frisk tror jag. Det finns ju verkligen ingen bättre start på dagen än när det faktiskt är varmt när man går ut, men inte svettigt liksom. Sommaren, alltså! ♥︎

prom

Annars då? Jo, planerna för idag är förs och främst att gå in på kitchentime och försöka hitta nya bestick då gafflarna alltid får för sig att försvinna och jag hatar att ha ojämt antal i dem. Det är samma sida som när jag köpte knivarna till mannen, och jag är verkligen helt såld på deras kökstillbehör och annat. Så nu ska jag försöka hitta ett stort set med bestick och kanske lite mer småsaker när jag ändå handlar. Sen ska jag träffa Patricia för ett träningspass innan lunch, hoppas att vi kan äta lunch utomhus sen. Allt beror ju på vädret, så håll tummarna! Hoppas ni får en härlig dag, ni också! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.