En söndag med huvudvärk!

Hej allesammans!

Hur står det till med er idag? Vi har det bra, tror jag! Jag vaknade dock med världens huvudvärk, som jag försöker ignorera så gott det går så att den kanske försvinner. Det funkar ju dock sällan, men man vet ju aldrig. Det finns inte någon riktig anledning till huvudvärken så jag tänker att huvudet bara ville bråka lite med mig. Jag är dock lite stressad eftersom vi har en ganska stor utgift denna månaden, som inte går att undvika. Det är kanske därför som jag har huvudvärk? I vilket fall som helst så kollade jag upp vilka alternativ det fanns inne på Kredit 365, så man har en plan B ifall det inte funkar med det man har. Min kropp brukar ju reagera på stress, även fast jag inte tänker så mycket på stressen. Ska ut på en lång promenad nu, allihop. Kanske släpper den då! 

hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.