En sån där dag!

vin

Godkväll, kära ni!

Fy bubblan vilken jobbig dag jag har haft idag. Dagen började med att jag försov mig, när jag faktiskt för en gångs skull hade ett viktigt möte med helgjobbarna. Fick ringa in grannen för att ta hundarna i morse och springa hemifrån halvt påklädd och halvt sminkad. Fy, vilken start när man ska hålla i ett möte. På väg hem igen efter mötet så fick jag biltrubbel igen, så fick gira om och köra in till verkstan igen. Nu behövde jag köpa till några delar igen, bland annat en tändspole till bilen som jag knappt visste vad det var. Men det ordnade sig, eller ja, det ordnar sig. När jag ringde Stefan när jag satt på bussen hem och klagade extremt mycket. Får alltid dåligt samvete när jag klagar som jag gör när jag är missnöjd. Men Stefan, han vet verkligen vad som behövs när jag mår sådär. Han lagade middagen, var ute med hundarna och sedan hällde han upp ett glas vin och tände brasan. Nu sitter jag här och känner hur lyckligt lottad jag är i livet. Man behöver bara lite perspektiv ibland. Hur mår ni? Haft en bra dag? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.