Cykla med hundar

Jag älskar vanligtvis att gå promenader med Chip och Molly, men ibland känns det lite tråkigt att gå samma sträckor om och om igen. Samtidigt finns det inte så många andra att välja mellan såhär på landet. Eftersom jag ska börja cykla funderar jag dock på om jag kan cykla med hundarna en längre bit bort, parkera cykeln och sedan gå en skogspromenad på ett nytt ställe. Jag har aldrig cyklat med Chip och Molly i koppel förut, så det känns lite läskigt. Givetvis är det viktigt att hunden är i bra form och varken för ung eller för gammal. Det är också bra att försöka hitta ett mjukt underlag (undvik gärna asfalt) och träna hunden/hundarna tillsammans med cykeln innan man ger sig iväg. Jag får börja träna med Chip och Molly så snart jag har tid, det blir skoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.