Att måla hundporträtt

Jag beundrar verkligen de som kan måla hundporträtt. Det finns förstås både bättre och sämre tavlor av hundar men jag menar de som målar och verkligen får fram hundens karaktär och personlighet. Nu för tiden är det många som målar digitalt men jag föredrar traditionell akvarell eller med akvarellpennor. Jag beställde nyligen akvarellpennor från https://www.penstore.se/konstnarsmaterial/akvarell eftersom jag trodde att jag hade konstnärstalanger. Ganska snart förstod jag att jag inte hade några dolda talanger. Det fungerar ganska bra att måla blommor och träd men människor och djur det klarar jag inte alls. Jag skulle gärna vilja gå en kurs men här på landet är ju inte kursutbudet speciellt stort. På nätet kan man finna lite olika kurser men jag tror jag lägger det på hyllan ett tag. Det skulle dock vara så kul att ha att porträtt på Chip och Molly men jag får väl hålla mig till att fota dem och rama in fotona.

Porträtt av en hund

Leave a Reply

Your email address will not be published.